This is not Just a Peel

Biosurface Peel Dermalogica

BioSurface Peel

Nieuw!: BioSurface™ Peel, huidverbetering op het hoogste niveau.

BioSurface™ Peel is een krachtig systeem ter bevordering van huidvernieuwing. Met als resultaat een mooie, nieuwe, gezonde, stralende huid.

In tegenstelling tot traditionele chemische peelings, raakt de huid bij de BioSurface™ Peel niet onnodig beschadigd. Het hoogst haalbare zichtbare resultaat, zonder de huidbarrière te schaden. Hierdoor is geen hersteltijd noodzakelijk. Integendeel, je huid zal er direct gezond uitzien en zacht aanvoelen.

Belangrijkste voordelen van deze peeling:

  • Bestrijdt tekenen van huidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes

  • Vermindert pigmentatie en verheldert de huid

  • Behandelt onzuiverheden en vermindert littekens van acne

  • Stimuleert de collageenproductie

Hoe werkt het?

De peeling bestaat uit 4 stappen: de voorbereiding, het verzachten/verweken van de huid, de daadwerkelijke peeling en ten slotte de neutralisatie. Deze 4 stappen worden gekenmerkt door 4 verschillende, synergetische producten. Door laag op laag te werken wordt een krachtige peeling gecreëerd, die qua intensiteit kan worden afgestemd op de persoonlijke huidconditie.

Dermalogica Specialist

De BioSurface Peel mag enkel door Dermalogica Specialist of Expert uitgevoerd worden, dus bij Schoonheidssalon Glow ben je op het juiste adres!.

Verzorging

Direct na de behandeling kan je huid roder en gevoeliger zijn dan normaal. Hiervoor kan je de Lycogel foundation gebruiken. Nog belangrijker is het om je huid op de juiste manier verder te verzorgen na een peeling. Hiervoor kan je de Dermalogica UltraCalming producten, verkrijgbaar in een kleine kit, thuis gebruiken. Na de kuur kan je gewoon weer met je vertrouwde dermalogica produkten verder werken.

Schoonheidssalon Glow te Zoetermeer is snel en eenvoudig te bereiken voor voor mensen uit Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Zoetermeer, Delfgauw, Nootdorp, Benthuizen, Moerkapelle, Leidschenveen, Den Haag en Rotterdam.