Huidverzorging en Wellness

Titel bovenaan

Dermalogica

Resultaat met Dermalogica

Na jaren werken en ervaring met verschillende merken heb ik in 2008 uitvoerig Dermalogica produkten getest. Samengevat in een simpel woord: Resultaat!

Nieuw!: BioSurface Peel, huidverbetering op het hoogste niveau.

Middels Facemapping, een persoonlijke analyse van uw huid, bepalen we welke verzorging nodig is om uw huid te verbeteren.

Gevoelige huid, acne, huidveroudering, pigmentatie, elke huidtype en conditie kan ik een effectieve behandeling geven, met daarbij ook een stukje ontspanning. Niet alleen zorgen goede ingredienten in de behandeling voor mooi resultaat, u kunt dit vasthouden en voortzetten met de juiste verzorging thuis.

Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. Dermalogica gebruikt geen ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen welke de huid irriteren, verstoppen en zo puistjes kunnen veroorzaken. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Dat bewijs wordt geleverd door de ruim 75.000 schoonheidsspecialisten over de hele wereld die er iedere dag effectief mee werken.neem een kijkje op dermalogica.nl

Schoonheidssalon Glow te Zoetermeer is snel en eenvoudig te bereiken voor voor mensen uit Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Zoetermeer, Delfgauw, Nootdorp, Benthuizen, Moerkapelle, Leidschenveen, Den Haag en Rotterdam.