Derma peeling

Huidverbetering

Weinig tijd, maar wel duidelijk resultaat?

Derma-Peeling

Innovatieve peelbehandelingen voor huidverbetering

Sinds september 2011 werk ik vol trots met Dermaquest. We willen meer resultaat in een kortere tijd; met behandelingen en produkten thuis. Dat doel behalen we met meer intensievere werkstoffen en de Derma peelings van Dermaquest!

In het kort:

Derma peels zijn intensieve peelings op basis van o.a. pompoenextract, salicylzuur, glycolzuur, melkzuur en peptides. Behandeling van huid veroudering, Acne, pigmentatie problemen en gevoelige huid. Ik heb de meeste peelings zelf ondergaan, voordat ik deze ben gaan aanbieden in de salon. Vele klanten hebben mijn huid hiermee zien opknappen. Mijn favoriete produkten zijn de glycol cleanser 15% en het B5 serum. Na een week is het resultaat het best zichtbaar en bij de meeste peelings direct.

Dermaquest gaat een flinke stap verder met huidverbetering dan veel andere produkten. Dat betekent dat uw huid intensiever reageert. Roodheid, gevoeligheid en schilfering (bij bepaalde peelings) zijn normale gevolgen.
Daarom heb ik altijd eerst een intake gesprek om te bespreken welke produkten en behandelingen het beste bij jou en jouw huid passen. Waarbij het ook belangrijk is dat je me op de hoogte brengt als er zich veranderingen voordoen (bv gebruik van bepaalde medicijnen, zwangerschap).

Na de peeling is het van essentieel belang dat je de juiste produkten thuis gebruikt om de huid verder te herstellen, beschermen en verbeteren. Zon, intensief zweten en sauna dienen zeker de eerste dagen gemeden te worden. Door de behandeling is uw nieuwe huid extra kwetsbaar voor deze invloeden van buiten. Vanzelfsprekend zal ik dit uitleggen bij elke peeling.

Meer info:

Hoe werkt een Derma Peeling?

Bij een Derma Peeling gebruik ik een vloeistofoplossing die de toplaag van uw huid (de dode huidcellen) er af ‘pelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar zijn. Er zijn verschillende peelings variërend van lichte ‘lunchpauze peelings’ die subtiele resultaten boekt en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar een langere herstelperiode hebben.

Wat kan een Derma Peeling behandelen?

Alle peelings kunnen tot op zekere hoogte helpen bij het verminderen van acne, fijne lijntjes, rimpels, diepe poriën, littekens, ouderdomsvlekken en andere onzuiverheden in de huid. Het resultaat van de peeling en het effect op bovengenoemde indicaties is afhankelijk van het soort peeling. Bij de lichtere of medium peelings zijn vaak herhaaldelijke behandelingen nodig voor langer zichtbaar resultaat.

Welke Derma Peeling is het beste voor mij?

Ik voer verschillende peelings uit door middel van de methode en producten van DermaQuestTM. Tijdens een intakegesprek zal ik samen met u bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. Er zijn verschillende peels: voor anti-huidveroudering; tegen acne of door acne beschadigde huid en voor het herstel van pigmentatiestoornissen in de huid. Peelings zijn voor het beste resultaat iin kuurverband mogelijk en worden ondersteund door de juiste verzorgingsproducten voor thuisgebruik. U krijgt hierover een uitgebreid advies voor een optimaal resultaat.

Age Management

DermaQuest™ Alpha Peptide Resurfacer Deze huidverzachtende en verjongende lichte peeling zorgt met een combinatie van hoogwaardige ingrediënten voor het verwijderen van de dode huidcellen en brengt de juiste ingrediënten diep in de huid om huidveroudering tegen te gaan. Deze peeling transporteert peptides naar de juiste plek in de huid. Een frissere en jeugdige glans over het gezicht is direct na de behandeling zichtbaar.

Acne Management

DermaQuest™ Pumpkin Resurfacer Deze lichte peeling levert hoge niveaus anti-acne werkstoffen voor de acne-gevoelige en/of olieachtige dikkere huidtypen. De behandeling maakt uw huid direct zacht en dicht uw poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u het risico op littekenvorming in de toekomst.

DermaQuest™ Salicylic Acid Peel
Deze medium peeling adviseren we om een door actieve acne vulgaris aangestaste huid te reinigen en te kalmeren. Uw huid heeft en aantal dagen nodig om te herstellen en de juiste verzorging thuis is essentieel voor het resultaat van deze zeer effectieve behandeling.


Voor meer info zie Dermaquest.nl


Schoonheidssalon Glow te Zoetermeer is snel en eenvoudig te bereiken voor voor mensen uit Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Zoetermeer, Delfgauw, Nootdorp, Benthuizen, Moerkapelle, Leidschenveen, Den Haag en Rotterdam.