Huidverbetering en Make-up

Lookx, MTS Roller Lycogel & Academie

Lookx, MTS Roller Lycogel & Academie

Schoonheidssalon Glow werkt met make-up van Lookx en werkt naast Dermaquest en Dermalogica met de huidverzorging van Academie

Make-Up van Lookx

Trendy en goede kwaliteit make-up voor een betaalbare prijs. Sinds 2004 werk ik enthusiast met Lookx. De make-up blijft lang zitten en sluit de huid niet af.

Weg met die eeuwige zwarte streep rond de ogen! Ga varieren en experimenteren met kleur. Oefening baart kunst en ik sta voor je klaar om je daarbij te helpen en te adviseren.

naar www.Lookx.nl

MTS roller

Zelf op natuurlijke manier, zonder inspuitingen, je rimpels, (acne)littekens, striemen en verslapte huid aanpakken! De kleine stalen pinnetjes maken miniscuul kleine perforaties in je huid waardoor collageen in de huid gestimuleerd wordt en opname van produkten door de huid sterk verbeterd. De betaalbare manier om thuis intensief je huid te verbeteren!

about Microneedle Therapy (Engels)

Lycogel

Lycogel is de enige kleurcorrigerende camouflage / foundation die de huid verzorgt, herstelt en laat ademen. Perfect als bescherming voor de huid na een intensieve peeling zodat de huid sneller hersteld en goed is beschermd. Mooi dekkend op een acne huid zonder de huid af te sluiten.

naar www.lycogel.com

Academie

Vanaf het de eerste dag werk ik met de huidverzorging van Académie. Zachte cremes, heerlijke geuren, veel werkstoffen, kortom heerlijke huidverzorging

naar www.academiebeaute.com


De Schoonheidssalon Glow in Zoetermeer is bereikbaar voor mensen uit Pijnacker, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk,Delfgauw, Nootdorp, Benthuizen, Moerkapelle, Leidschenveen.